TribesNext

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?


TribesNext >  TribesNext.com Forums >  General Discussion >  Anybody testing out Windows 7? « previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: Anybody testing out Windows 7?
Angry
Nugget

Posts: 32

View Profile
January 28, 2009, 10:59:46 PM »
Since Microsoft is letting people beta test this I threw it on my laptop. Oddly enough T2 hasnt errored out on me once. Hell it runs in window mode!

Tribes 2, way ahead of its time!
cyrusjumpjet
Nugget

Posts: 19

View Profile
1: January 29, 2009, 12:32:01 AM »
Hell it runs in window mode!

that surprises me, seeing as how T2 gives me a devastating error every time I even alt-tab. Then again I am running Vista....  : \

New Rig: Intel Core i7 920 2.67ghz  •  MSI X58 Platinum  •  3gb Corsair XMS DDR3 1333  •  Gigabyte Radeon HD 4850 1gb  •  Corsair 750 watt PSU
Turkeh
nil

Posts: 458

View Profile
2: January 29, 2009, 05:45:18 AM »
That's interesting, as Tribes2 explodes rather spectacularly at startup, on Windows 7, for me...

Read the FAQs!

Search before posting support requests.
ccfreak2k
Nugget³

Posts: 80

View Profile
3: January 29, 2009, 06:10:03 AM »
Works great for me. I can even alt-tab in/out of the game.

I keep my spinfusor on a gun rack in my truck.
Spinal^
Nugget²
Posts: 58

View Profile
4: January 29, 2009, 07:05:16 AM »
Then again I am running Vista....  : \

Think I figured out your issue.  Wink
Shizuka
Assault

Posts: 545

View Profile
5: January 29, 2009, 07:32:18 AM »
I've got Windows 7 running on an old box upstairs (1.5GB RAM, P4 1.xxGHZ, GeForce FX 5200) quite nicely, but it's not hooked up to the network, so no Tribes yet.
I've also had it running in VMs, but it's a little too slow to work with in those, and the VM doesn't grant access to the graphics card, so Tribes probably wouldn't work in VM anyway.

As soon as I get around to connecting the old box to the interwebs, I'll see how well Tribes goes Smiley

The above is Shizuka Kamishima.
Why not?
Vazolyth
Nugget

Posts: 31

View Profile
6: January 29, 2009, 09:21:54 AM »
Punkbuster doesn't work on it.
« Last Edit: January 29, 2009, 09:23:34 AM by Vazolyth »

-(z0r)-Vazolyth
The Construct BC/TX Admin

“The best way to get a bad law repealed is to enforce it strictly.”
- Abraham Lincoln
thebeaz
Waffe Des Gottes

Posts: 271

View Profile
7: January 29, 2009, 09:23:51 AM »
Somewhere in the Something Awful thread people were discussing issues to the possible cause of the Windows 7 crashes. If I run across it I'll post it here.

I'll probably start dual-booting to Win7 on my work laptop, but I won't be gaming off of it.

Goon Haven Owner and Superadmin
GoonHaven.org
Blakhart
Juggernaught
Posts: 1641

View Profile
8: January 29, 2009, 10:23:00 AM »
My guess is it all comes down to video drivers making or breaking.
cyrusjumpjet
Nugget

Posts: 19

View Profile
9: January 29, 2009, 11:23:35 AM »
Punkbuster doesn't work on it.

I don't think it works on 64-bit Vista either, which is why I can't play FarCry 2 online.  /anger

New Rig: Intel Core i7 920 2.67ghz  •  MSI X58 Platinum  •  3gb Corsair XMS DDR3 1333  •  Gigabyte Radeon HD 4850 1gb  •  Corsair 750 watt PSU
Pages: [1] Print 
« previous next »
Jump to:  

irc.quakenet.org / #TribesNext Powered by SMF  © Simple Machines
anything